Podjeli troškove vožnje

ZAŠTO PODIJELITI VOŽNJU?

Jeftinije je...

Na ovaj način štedimo novac za gorivo, parking, putarine itd. Troškovi se mogu i nekoliko puta umanjiti u zavisnosti od broja prevezenih osoba te dogovora među njima.

Brinemo o životnoj sredini...

Učestvujući u smanjenju broja motornih vozila u saobraćaju, smanjujemo aero zagađenje i borimo se protiv klimatskih promjena. Pored aerozagađenja utičemo i na smanjenje buke u saobraćaju te prostora koje zauzima vaše vozilo.

Brže je...

Manje motornih vozila na saobraćajnicama – manje saobraćajnih gužvi! Na ovaj način povećava se efektnost korištenja motornih vozila.

Društvenije je...

Upoznajemo nove ljude i putovanje nam je manje monotono. Socijalizacija te podrška tokom puta u ovom slučaju je mnogo bolja nego da vozite sami.

Fleksibilnije je...

Dijelimo vožnje kada mi to želimo i nemamo dugoročnu obavezu pri tome. Na kratka ili duga česta putovanja osobe koje koriste motorno vozilo mogu da se mjenjaju.

Bezbjednije je...

Manje motornih vozila u saobraćaju, manje zamora, manje stresa vodi ka manje saobraćajnih nezgoda. Podrška suvozača tokom dugih vožnji je jako bitna te zamjene osobe koja vozi pri dužim putovanjima je u tom slučaju moguća.

Kontakt

Ime

Email

Lokacija

Pitanje